Sağ Tıkla Kopyala Engelli Sitelerden Veri Nasil Kopyalanır?

sağ tikla kopyala engelli sitelerden veri nasil kopyalanir













Sağ tıkla kopyalama engelli siteden veri kopyalama biz İnternet kullanıcıları için çok önemlidir.Sağ tıkla kopyalama İnternet hayatımızın bir parçası olmuştur ve İnternet'te gezerken bizim için büyük kolaylık sağlamıştır.

Bir çok kişi web sayfalarında gezerken kendisine gerekli olan bir veriyi tek tek yazmak yerine kolay yoldan kopyalamak ister.Bunu yaparken kaynak belirterek yayınlaması gayet normal bir işlemdir ama bu veriyi kopyalayıp kendi sitesinde yayınlamak hiçte hoş olmayan bir durumdur.



Peki sağ tıkla kopyalama engeli olan bir siteden veri kopyalama işlemi nasıl yapılır diyorsanız işte tamda bunu yazdım.Bu engelli sitelerden veri kopyalamanın üç yolu vardır işte bunlar şunlardır;


  • Proxy siteleri kullanabilirsiniz.
  • Tarayıcınızın javascript modu kapatılabilirsiniz.
  • Sitenin kaynak modundan faydalanabilirsiniz.


1-  Javascript Modu İle Kapatma:

Öncelikle kopyalama engeli olan siteye gidiyoruz ve F12 tuşuna basıyoruz.

Devre dışı bırakma bölümünden komut dosyası seçeneğini işaretliyoruz..

sağ tikla kopyala engelli sitelerden veri nasil kopyalanir








2- Kaynak Modundan Yararlanın: Web tarayıcınızdan view-source:http://www.asosyaladam.net adres linkini yazın.Yazıp bu linke gittikten sonra karşınıza kodlar çıkacak.Bu kodlar arasından aradığınız,istediğiniz veriyi kopyalayabilirsiniz. 

3-Proxy Sitelerini Kullanabilirsiniz:

İnternet dünyasında birçok proxy siteleri vardır.Bu proxy siteleri javascript modunu açarak sayfayı görüntülemeye imkan sağlıyor.Bu sayede kopyalama engelli sitelerden veri kopyalayabiliyorsunuz.

Son Sözler:
Sağ tıkla kopyalama engelli sitelerden veri nasıl kopyalanır? adlı yazımızda yazdıklarımızı iyi niyetli okurlarımız ve kullanıcılarımız içindir.Bu eklentiyi kullanırken sadece yazamayacağınız kod türü şeyleri kopyalama işlemini yapmanızı rica ediyorum.


Konu hakkında sormak istedikleriniz varsa elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz...




Yorumlar

  1. Sağ tıkla kopyalama engelli sitelerden veri nasıl kopyalanır? adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder